Асиметричний круговий граф з індексом Хосойї та від'ємні неперервні дроби - Коматсу, Т. (Карпатські математичні публікації, 2021)
Відомо, що індекс Хосойї гусеничного графу можна обчислити як чисельник звичайного неперервного дробу. Недавно у статті [MATCH Commun. Math. Comput. Chem. 2020, 84 (2), 399-428] автор увів більш загальний граф $-$ гусеничний бондграф, і показав, що його індекс Хосойї може бути обчислений як чисельник загального неперервного дробу. У цій роботі показано як індекс Хосойї графа з нерівномірною кільцевою структурою можна обчислити за допомогою від’ємного неперервного дробу. Крім цього, наведено співвідношення між деякими радіальними графами та багатовимірними неперервними дробами через індекс Хосойї.