Прямі та обернені теореми наближення майже періодичних функцій у просторах Безиковича-Степанця - Сердюк, А.С.; Шидліч, А.Л. (Карпатські математичні публікації, 2021)
Доведено прямі та обернені теореми наближення у просторах Безиковича-Степанця $B{\mathcal S}^{p}$ майже періодичних функцій в термінах найкращих наближень функцій та їх узагальнених модулів гладкості.