Застосування ізометричності функціональних просторів з різною кількістю змінних у теорії наближення функцій - Бушев, Д.М.; Абдулаєв, Ф.Г.; Кальчук, І.В.; Імашкизи, М. (Карпатські математичні публікації, 2021)
У роботі знайдено інтегральні зображення для функціональних просторів, ізометричних просторам цілих функцій експоненціального типу, які необхідні для наведення прикладів рівності апроксимаційних характеристик у функціональних просторах, ізометричних просторам неперіодичних функцій. Отримано достатні умови для невід’ємності дельтаподібних ядер, які використовуються для побудови ізометричних функціональних просторів з різною кількістю змінних.