МОТИВАЦІЙНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИБОРУ ОНЛАЙН ТРЕНУВАНЬ З ФІТНЕСУ СЕРЕД ЖІНОК МОЛОДОГО ВІКУ - Гуменюк, Сергій; Кошівка, Ольга; Ладика, Петро (Вісник Прикарпатського університету. Серія: Фізична культура, 2024)
Резюме. Стаття присвячена дослідженню онлайн тренувань серед жінок молодого віку. Фітнес у онлайн форматі досягнув піку популярності під час пандемії, а більшість жінок зрозуміли, що надають перевагу фітнесу в онлайн форматі. Проведено опитування серед жінок молодого віку, яке допомогло зрозуміти, що впливає на вибір певного тренування у онлайн режимі. Мета. Дослідити особливості відбору фітнес тренувань у онлайн форматі серед жінок молодого віку. Матеріал і методи дослідження. У дослідженні були використані: теоретичний аналіз та узагальнення літературних джерел; анкетування; методи математичної статистики. Отримані результати та висновки. Отримані результати допомогли зрозуміти мотивацію при виборі онлайн тренувань серед жінок молодого віку.