Особливості хемо-механо-активаційної технології одержання полімерних композитних матеріалів - Комашко, О.В.; Сіренко, Г.О.; Складанюк, М.Б. (Фізика і хімія твердого тіла, 2023)
Проведено огляд робіт по дослідженню процесів одержання полімерних композитів за хемо-механо-активаційною технологією (ХМА-технологією). Зроблено аналіз та узагальнення методів дослідження і випробування композиційних матеріалів на основі політетрафторетилену (ПТФЕ) і вуглецевих волокон. Встановлено вплив ХМА- технології на структуру і властивості ПТФЕ-композиту.