ФОРМИ І МЕТОДИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ СТУДЕНТІВ ПРАВНИКІВ

Автор(и)

  • АНДРІЙ ПАЛАМАР

DOI:

https://doi.org/10.15330/obrii.57.2.46-48

Ключові слова:

студенти – правники, форми і методи навчання, дистанційне навчання, професійна підготовка, заклад вищої освіти

Анотація

У статті визначені проблеми, обґрунтовані перспективи вдосконалення дистанційних форм навчання майбутніх правників. Розкрита сутність питань у викладанні правничих дисциплін і шляхів їх вирішення. Доведено, що для розв’язання проблем у викладанні правничих дисциплін важливо, щоб цей процес мав чітко визначений комплексний зміст, відповідав вимогам світової практики дистанційного навчання і здійснювався у двох напрямах: по-перше, його використання безпосередньо в освітньому процесі і, по-друге – організація належного педагогічного моніторингу.

Обґрунтовано, що впровадження дистанційного навчання майбутніх правників на основі сучасних інтерактивних технологій має забезпечуватися через отримання навичок і вмінь для професійної діяльності, створення комфортних умов навчання для студентів, і може бути використане під час розробки програм для отримання юридичної освіти з допомогою використання дистанційної платформи Moodle.

З’ясовано, що якісне навчання студентів є важливою умовою належного впровадження дистанційних технологій в освітній процес з права. Виявлено, що якісне навчання студентів правознавчих дисциплін у ЗВО припускає постійне його вдосконалення для розв’язання педагогічних завдань у нових умовах.

Біографія автора

АНДРІЙ ПАЛАМАР

аспірант кафедри педагогіки та інноваційної освіти, Національний університет «Львівська політехніка»

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-02-20

Номер

Розділ

Наукові статті